dimecres, 17 de març del 2010

Endorfines Power.

Com definiria el dia d'avui? estrany, un dia del tot estrany.

El començament del dia ha estat dur físicament, la son ha fet acte de presencia juntament amb l'esgotament del dies "d'operaris a casa".

La continuació no ha estat millor: bloqueig mental davant d'un full blanc de word (precisament no havia de dir coses masses positives/ esperançadores a un client...).

Després, casi al final del matí, ha arribat el moment "plors i suïcidi" (m'agradaria poder dir que això últim és ficció, però pel to de les paraules del client i, sobretot, la seva desesperació, crec que no es tractava de cap simple amenaça .....)

La rematada ha vingut just abans de dinar, mala hora per anar a buscar una carta certificada, i més si aquesta l'envia l'oficina liquidadora d'impostos de Sabadell (no hem oblidat encara l'episodi d'Hisenda'09 ...).

Vist això, podria ser clara i dir que el dia, ha estat una autèntica KK, però NO, el dia ha estat fantàstic!!

Al migdia m'he plantejat 2 possibles solucions al dia:

1- Ironia i demanar-li més corda per a mi al client d'aquest matí.
2-Endorfines power i "fotrem" de la situació, de la "carteta", del matí i de la duresa de la realitat de la vida.

L'opció escollida ha estat la 2.

No us podeu imaginar l'efecte renovador i sanador que ha tingut una reacció en cadena d'endorfines power. Un somriure ha portat a una rialla, una rialla a compartir una rialla amb la companya, la seva i la meva a la rialla del jefe i el resultat d'aquesta cadena han estat PLORS, però no com els del matí, d'optimisme de què, com diria aquell Jan, no estem tan malament, que mentre hi ha vida hi ha esperança, que l'ampolla està 1/2 plena i que a les penes, punyalades :)

És complicat descriure l'efecte de les endorfines power, és més, potser encara us parlo sota els seus efectes, però us puc assegurar que en aquest cas el consum abusiu no us aportarà cap
contraindicació, ben al contrari.

Així doncs, que espereu?? somrieu i gaudiu de l'efecte de les endorfines power :)

1 comentari:

  1. Potser sembla un comportament egoista però el sentit, l'aprenentatge d'avui...és q sempre hi ha una demà, millor o pitjor, però el rendiment davant de qualsevol adversitat ha de ser l'última opció..

    ResponElimina