dijous, 18 de juny del 2009

Fem la compra o ens alimentem de l’aire???



Arriba el divendres, obres la nevera i et planteges:

Fem la compra o ens alimentem de l’aire???

Malauradament, encara no s’ha inventat la pastilleta que ens permeti no haver d’anar a la compra, cuinar ,...,etc. Perdó, sí que s’ha inventat, els de la NASA tenen alguna cosa similar, però els de Corte Inglés, Caprabo, Auchan i Carrefour no han acumulat prous quartos com per comprar la patent i poder-nos oferí el fabulós 3X2.

En fi, q no hi ha res pitjor com passar-se un divendres a la tarda fent la compra bé, sí que hi ha alguna cosa pitjor: Fer la compra un divendres a la tarda d’estiu !!!!!

Surts de casa, agafes el cotxe, arribes a la superfície comercial que hagis triat, et tornes boig intentant buscar un forat per aparcar, aparques, busques la monedeta per poder agafar un carretó i et dones compte que... No tens cap moneda de 1€ o 0’5€ !!!

Solució al primer entrebanc de la tarda: Canviar aquell meravellós bitllet de 5€ arrugat que l’altre dia es va salvar d’una mort segura a la rentadora.

Passat el primer suplici, aconseguir el carretó, comença l’aventura endinsar-se al meravellós món dels passadissos per trobar tot allò que has apuntat a la teva meravellosa llista incomplerta

Quan per fi, tens clar quina serà la direcció incorrecte cap a on has de dirigir el teu meravellós formula 1... arribes al passadís objectiu i et donés compte, que els simpàtics encarregats del super han decidit canviar-te els productes de lloc!!!

Per acabar-ho d’adobar, notes com els teus dits es comencen a engarrotar al intentar controlar el carretó en cada intent d’esquivar a la gent que al igual que tu, volta despitada pels passadissos.

Per rematar-nos més, arribem al moment: Pagar!!

Qui no ha sofert aquella super caixera, simpàtica a matar, que va passant les coses pel lector amb aquella parsimònia que no saps si donar-li un red-Bull o posar-te tu en el seu lloc?? Qui no s’ha plantejat la lògica humana que utilitzen per omplir les bosses per què siguin bonys amb nanses que no caben dins del carretó ???!

Uff, després del xoc mental, tornem a casa si us plau...No sense aconseguir posar-ho tot com el tetris dins del cotxe per després descarregar, pujar-ho, col•locar-ho i adonar-te que has perdut la tarda comprant pasta quan tenies per alimentar a tota la família de la Mafia Siciliana, que has comprat tonyina com per alimentar al Wally i que part de la teva llista incomplerta s’ha quedat a les prestatgeries esperant-te.

En resum: És un pal fer la compra!!! Sigui dilluns, divendres ...estiu o hivern.

Per cert, demà és divendres ....algú ens convida a dinar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada